Het Margriet Kookboek is al zeventig jaar lang hét basiskookboek als het gaat om leren koken. Van generatie op generatie wordt dit boek doorgegeven. Het geeft een duidelijk antwoord op vragen als ‘Hoe kook je aardappels?’, ‘Hoelang moet je boontjes koken?’ en ‘Hoe bak je een appeltaart?’ Door de jaren heen werden de puur Hollandse recepten uitgebreid met o.a. de Italiaanse en de Thaise keuken.
Het Margriet Kookboek is nog steeds een veilige haven boordevol kennis en recepten, om je kookervaring en repertoire eenvoudig uit te breiden.
• Ideaal cadeau voor studenten die op kamers gaan
• Ook voor iedereen die nooit eerder hoefde te koken en nu zoekt naar gedegen en toegankelijke recepten in een heldere stijl
• Met praktische informatie over groenten, kooktermen, wijn, kruiden etc.
• Meer dan 1.000 recepten; nu weer volledig up-to-date
Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken, waaronder het Margriet Kookboek. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw, waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt.
‘Naast alle hypes en rages is er één constante in het Nederlandse bakbijbellandschap: het Margriet Kookboek.’ AD Amersfoortse Courant
‘Margriet levert dé bakbijbel.’ Dagblad van het noorden & de Leeuwarder Courant
‘Bakbijbel overleeft al 70 jaar alle hypes.’ Algemeen Dagblad
Hét basiskookboek, al zeventig jaar lang! Herzien en in een nieuw jasje.