In de volksmond ‘dePep’ ‘Gigapopulair’, ’superinformeel’ ‘laagdrempelig’ damesbolwerk met continu verse toevoer van ‘goedgebekte meiden’, die tegelijk met het (ontbijt)eitje door de ‘oudere rijken’ in de keuken worden geschaakt. Prettig lichte uitspanning met glazen dak helpt al jaren Den Haag -van notaris tot snorder – van kater af met ‘bejubeld’ roerei spek tomaat – ‘helaas niet op zondag!’ ‘Megaverse’ wraps, pasta’s en dagsoepen (op=op) worden met knipoog naar leestafel, statafel, een van de viertjes of thuis (catering) gebracht en staan te kook in het Peppermint Kookboek.
Quote eetgids
Het Peppermint kookboek
Wie de eerste druk van dit kookboek kocht, weet hoe inspirerend de tafelgeluiden werken die opstijgen als je iets uit dit boek aan je gasten voorzet. In deze vierde herziene druk zijn oude recepten naar nieuwe inzichten verbeterd. Sommige ingrediënten die in 1997 vernieuwend en hip waren, zijn inmiddels heel gewoon geworden. Maar wat blijft, is dat de recepten van de Peppermint een verbluffend effect hebben. Nu nog een lekker glas erbij, maar daarover zijn weer andere boeken geschreven.