Pitt Cue is opgericht in 2011 door twee vrienden. Het is vernoemd naar het dorpje bij Winchester waar een van de twee opgroeide en serveert enkele van de verfijndste BBQ-gerechten. Het vlees is perfect bereid. De rooksmaak is elegant en het vlees is zo sappig en mals dat het smelt in de mond.
De recepten in dit kookboek zijn een momentopname van het eerste jaar van het restaurant, gecombineerd met de visie van de mensen achter Pitt Cue op eten en voedselproductie - een visie die tegenwoordig de overhand lijkt te hebben. De visie waarbij alles kan en regels overtreden, of op zijn minst bijgesteld, mogen worden, zolang het resultaat superlekker is.
De recepten in dit kookboek zijn een momentopname van het eerste jaar van het restaurant, gecombineerd met de visie van de mensen achter Pitt Cue op eten en voedselproductie - een visie die tegenwoordig de overhand lijkt te hebben. De visie waarbij alles kan en regels overtreden, of op zijn minst bijgesteld, mogen worden, zolang het resultaat superlekker is.