Het verhaal van onze liefde

Het verhaal van onze liefde is een nieuw invulboek in de Vertel eens-serie van Elma van Vliet.
Het verhaal van onze liefde is bedoeld om samen met je partner in te vullen en staat vol boeiende, leuke en persoonlijke vragen. De invulopdrachten nemen je mee terug naar jullie begintijd, zorgen voor leuke gesprekken en helpen je om weg te dromen over de toekomst. In de drukke tijd waarin we leven helpt dit boek je om weer even te beseffen hoe belangrijk je voor elkaar bent. Zo ontstaat een persoonlijk bucketlist- en herinneringsboek om voor altijd te bewaren.
Elma van Vliet is de grondleggger van het genre invul- en bewaarboeken. Ze is vooral bekend geworden door Mam, vertel eens, het eerste boek in een serie die helpt bij het maken, delen en bewaren van dierbare en waardevolle herinneringen
Toon details

Schrijf een recensie

Is Het verhaal van onze liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Het verhaal van onze liefde