'Het groeit, bloeit en je kunt het eten: 120 bijzondere recepten.'
Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Flor?s met Het wildpluk kookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd? Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek d? lekkerste recepten. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.
Edwin Flor?s is forest hunter en zijn hele leven al ge?nteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.
Na het succes van Het grote wildplukboek komt Edwin Flor?s met Het wildpluk kookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddestoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd? Chef-kok Ron Blaauw van het met een Michelinster bekroonde Ron Gastrobar deelt in dit boek d? lekkerste recepten. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.
Edwin Flor?s is forest hunter en zijn hele leven al ge?nteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, o.a. door middel van workshops.