'De Basis', 'Het Product' en 'Het Gerecht' zijn apart verkrijgbaar, maar worden ook gebundeld in een zwartlinnen box. Wie zich deze Homarus Box aanschaft, haalt daarmee in één keer 960 bladzijden culinaire basiskennis in huis.
De Basis
'De Basis' is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. Maar de auteurs gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695012, 22,50 euro
Het Product
In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?
Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod en ook minder bekende ingrediënten.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695050, 24,50 euro
Het Gerecht
'Het Gerecht' is het laatste deel in de trilogie met 'De Basis' en 'Het Product', uitgegeven bij Homarus Culinaire Uitgeverij. Na de basisrecepten en de productinformatie komt de toepassing van al deze kennis. In 'Het Gerecht' werden 150 wereldklassiekers opgenomen, 150 gerechten die iedereen kent van naam, maar daarom niet altijd weet klaar te maken. Tomaat garnaal, kaaskroketten, hutsepot en macaroni met ham en kaas, maar ook paëlla, pasta vongole, gravad lax en de Thaise garnalensoep tom yam koong.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695654, 24,50 euro
De Basis
'De Basis' is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. Maar de auteurs gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695012, 22,50 euro
Het Product
In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul?
Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod en ook minder bekende ingrediënten.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695050, 24,50 euro
Het Gerecht
'Het Gerecht' is het laatste deel in de trilogie met 'De Basis' en 'Het Product', uitgegeven bij Homarus Culinaire Uitgeverij. Na de basisrecepten en de productinformatie komt de toepassing van al deze kennis. In 'Het Gerecht' werden 150 wereldklassiekers opgenomen, 150 gerechten die iedereen kent van naam, maar daarom niet altijd weet klaar te maken. Tomaat garnaal, kaaskroketten, hutsepot en macaroni met ham en kaas, maar ook paëlla, pasta vongole, gravad lax en de Thaise garnalensoep tom yam koong.
Hardback, 320p, 150 col.ill., NL ed, ISBN: 9789077695654, 24,50 euro