Idris, slaaf van Rome

In het jaar 61 hoort een groot deel van wat nu Nederland is, bij het Romeinse Rijk. Idris, een Bataafse jongen met bijzondere dromen, hoort van een dromenduider dat hij een grote rol zal spelen voor zijn volk. Na veel omzwervingen en een helse tocht in een slavenkaravaan komt hij in een Romeins legioen terecht dat uitgerekend de opstand van de Bataven moet neerslaan. Idris tegen zijn eigen volk!
Een verrassende kijk op de Romeinse tijd en het leven van gewone tieners, die bijna 2000 jaar geleden leefden, werkten en droomden waar wij nu wonen. Een rijk, intens, rauw-realistisch maar vooral prachtig geschreven avontuur in de eerste eeuw. Een unieke vertelling, in een boek voor het leven!
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Idris, slaaf van Rome het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Idris, slaaf van Rome