Meer dan 60 vernieuwende ijsdesserts.
IJs is en blijft een vaste waarde als feestelijke afsluiter van de maaltijd of
als verfrissend tussendoortje. In dit boek vind je een uiteenlopende selectie van ijscreaties, steeds vernieuwend, creatief en verrassend. Bovendien bevat het boek een heleboel nuttige info over de grondstoffen (en de onderlinge werking ervan), zodat je zelf varianten op deze ijsdesserts kunt bedenken. Je vindt er zowel ijsparfait, -mousse en -soufflé als afwerkingstechnieken, net als een heleboel ijstaarten.
Succesvolle auteur van Basic Gebak en Taarten, Basic Patisserie en Basic IJs
Voor de hobbykok én de professionele ijsbereider
Duidelijke stappenfoto's en sprekende eindfoto's Christophe Declercq
Christophe Declercq (Kortrijk) is vakleraar banket en ijs aan de Brugse bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte. Hij is auteur van verschillende boeken over patisserie.
In dezelfde reeks
Patisserie met fruit
49,99 | isbn 978 90 209 9906 8
Chocoladedecoraties
59,99 | isbn 978 90 209 6789 0