Ik ben er voor je

Dichter Gerard Rozeboom (1984) uit Sappemeer verloor zijn ouders op jonge leeftijd: zijn vader overleed geheel onverwacht op 45-jarige leeftijd en drie jaar later, na een kort ziekbed, zijn moeder op 46-jarige leeftijd. Hierdoor weet hij uit eigen ervaring hoe moeilijk het leven kan zijn. Daarom stelde hij deze bloemlezing samen om mensen met psychische klachten een hart onder de riem te steken.

Vele dichters stuurden een gedicht in over hun eigen ervaringen met mentale problemen. Maar ook als ze zelf geen psychische klachten hebben, was meedoen mogelijk. Want in dat geval schreven ze iets waarin moed en hoop worden verwoord voor een ander.

Van elk verkocht exemplaar doneert Gerard Rozeboom €1,65 aan de Hersenstichting omdat zij ook onderzoek doen naar psychische aandoeningen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ik ben er voor je het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik ben er voor je