Een poëtische vertelling van de zoektocht van twee mensen naar een thuis. Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Pomme vertelt ons wat er aan haar geboorte voorafging. Haar moeder kwam uit Afrika in ons
land aan. Ze zocht een nieuwe thuis en vond de liefde van haar leven. Haar vader hielp haar
moeder om een plaatsje te veroveren in het nieuwe land, een land waar deuren en luiken vaak
dicht blijven voor wie van ver komt. Ze vonden een klein maar gezellig huis en bouwden een
veilig nest voor het kind dat ze verwachtten. Stefanie De Graef zet op gevoelige wijze de tekst van Kristien Dieltens
kracht bij met illustraties.
De thema’s zijn: liefde, integratie, geboorte, multicultureel
kracht bij met illustraties.
De thema’s zijn: liefde, integratie, geboorte, multicultureel