Ik ben toch niet gek? Ik ben in de overgang

Ik ben toch niet gek? Ik ben in de overgang van Arentina Drenth laat zien hoe de overgang niet alleen fysieke, maar ook mentale uitdagingen met zich meebrengt. Veel vrouwen kampen met somberheid, boosheid of burn-outklachten zonder te weten dat hormonen hierbij een grote rol spelen. Arentina Drenth, GZ-psycholoog, helpt vrouwen inzicht te krijgen in de invloed van oestrogeen, progesteron én testosteron op hun geestelijke gezondheid.

In dit boek vind je:

• Uitleg over de impact van hormonen op je mentale welzijn

• Handvatten om psychische klachten te verlichten, met of zonder hormoonsuppletie

• Praktische adviezen voor een gezonde geest in de overgang

Een onmisbaar boek voor vrouwen die grip willen krijgen op hun mentale gezondheid tijdens de overgang

Toon details

Schrijf een recensie

Is Ik ben toch niet gek? Ik ben in de overgang het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik ben toch niet gek? Ik ben in de overgang