Ik doe dit voor jou

De 49-jarige Susan woont na haar scheiding samen met haar zorgbehoevende zoon. De constante zorg voor hem valt haar steeds zwaarder. Dit samen met haar onvermogen om voor zichzelf op te komen, zowel op haar werk als privé, zorgt ervoor dat ze een moeilijke tijd doormaakt. Als ze haar oud-klasgenoot Frank onverwacht tegenkomt, lijkt ze iemand te hebben gevonden die haar begrijpt en de middelen heeft om haar te helpen. Maar in hoeverre is Susan bereid deze hulp te accepteren en wat zijn de beweegredenen van de behulpzame Frank? ‘Ik doe dit voor jou’ is een humoristisch verhaal over vriendschap, liefde en loslaten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ik doe dit voor jou het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik doe dit voor jou