Ik vind alles stom! van auteur-illustrator Sophy Henn is een herkenbaar verhaal voor jonge kinderen die een baaldag hebben. Hoe maak je een dag waarop je alles stom vindt weer leuk? Nou, met dit supergrappige prentenboek, bijvoorbeeld!
Bijna alle kinderen hebben weleens een dag waarop ze alles stom vinden. Het spookje in dit boek in elk geval wel. Maar vindt hij echt álles stom? Zelfs snoep, verkleden, konijntjes en taart? Dit vrolijke en kleurrijke prentenboek laat zien dat er juist heel veel leuke dingen zijn - ook op de dagen dat je (bijna) alles stom vindt.
Een heerlijk prentenboek om keer op keer voor te lezen. Onmisbaar in elke peuteropvang, kleuterklas en thuis!