Ik vlieg! met dieren in de lucht

Heb je wel eens gedroomd dat je kon vliegen? Helemaal los van de grond, vrij in de lucht? Wat een gevoel is dat!Maar hoe vloog je? Vlak boven de grond als libel? Flitsend tussen de boomtoppen als en vliegende slang? Of juist heel, héél hoog als een condor boven de bergen? In Ik vlieg!geeft Kim Veenman je vleugels. Je vliegt mee met allerlei bijzondere dieren, waarvan je soms niet eens zou verwachten dat ze kunnen vliegen. Door dit prentenboek vol verwondering zul je je zo vrij voelen als een vogel (of vis, of slang of eekhoorn of…) dat je het nooit meer dicht wilt slaan – want dan kom je weer met beide benen op de grond terecht. Achter in het boek zijn bijzondere weetjes over de vliegende dieren opgenomen.

Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Ik vlieg! met dieren in de lucht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ik vlieg! met dieren in de lucht