Kobe Desramaults, chef van ‘In de Wulf’ in Dranouter en medeoprichter van ‘Flemish Foodies’ brengt opmerkelijke gerechten, geïnspireerd door zijn terroir, zijn roots en de zee. Met streekproducten van kleinschalige lokale kwekers en kruiden uit de wilde natuur creëert hij ware smaakexplosies. ‘Uitpuren’ en ‘authenticiteit’ zijn woorden die deze eigenzinnige chef graag in de mond neemt.
In dit boek toont hij samen met fotograaf Piet De Kersgieter en auteur Annick Vansevenant de talrijke rijkdommen van ‘zijn Westhoek’. Kobe presenteert een 40-tal innovatieve gerechten en gaat op bezoek bij een 10-tal streekproducenten die hem inspireren en zijn filosofie delen.
In dit boek toont hij samen met fotograaf Piet De Kersgieter en auteur Annick Vansevenant de talrijke rijkdommen van ‘zijn Westhoek’. Kobe presenteert een 40-tal innovatieve gerechten en gaat op bezoek bij een 10-tal streekproducenten die hem inspireren en zijn filosofie delen.