Amerika is het land van fastfood, cola en supersize-porties. Of heeft het
meer te bieden? Jamie Oliver reist naar de VS en ontdekt dat Amerika niet
één groot land is, maar een bouillabaisse van tientallen volkomen verschillende culinaire werelden. Het levert hem een fascinerende
verzameling recepten op, waarvan sommige zo verrassend zijn dat zelfs
de wereldberoemde kok het eerst moest proeven voor hij het kon
geloven. De 100 allerbeste recepten worden in Jamie’s Amerika getoond
en uitvoerig beschreven. Maar misschien meer nog dan dat geeft het
boek een intrigerend beeld van de unieke verscheidenheid van het land
van de onbegrensde – culinaire – mogelijkheden.
* Met 100 fascinerende recepten
* Spectaculaire fotografie
* De culinaire tradities van onder andere Los Angeles, New York, New Orleans, Arizona en Georgia in beeld gebracht
* Een ode aan de mensen, hun cultuur en hun land: halleluja!
meer te bieden? Jamie Oliver reist naar de VS en ontdekt dat Amerika niet
één groot land is, maar een bouillabaisse van tientallen volkomen verschillende culinaire werelden. Het levert hem een fascinerende
verzameling recepten op, waarvan sommige zo verrassend zijn dat zelfs
de wereldberoemde kok het eerst moest proeven voor hij het kon
geloven. De 100 allerbeste recepten worden in Jamie’s Amerika getoond
en uitvoerig beschreven. Maar misschien meer nog dan dat geeft het
boek een intrigerend beeld van de unieke verscheidenheid van het land
van de onbegrensde – culinaire – mogelijkheden.
* Met 100 fascinerende recepten
* Spectaculaire fotografie
* De culinaire tradities van onder andere Los Angeles, New York, New Orleans, Arizona en Georgia in beeld gebracht
* Een ode aan de mensen, hun cultuur en hun land: halleluja!