Jamie Oliver behoeft geen introductie meer. Zeg ‘Jamie’ en iedereen weet over wie je het hebt. Maar zijn allernieuwste missie heeft wél wat uitleg nodig. Jamie wil namelijk een kookrevolutie ontketenen door iedereen (en dan bedoelt hij ook echt iedereen!) te leren koken, en zo gezonder en gevarieerder te laten eten. Zijn grootste wapen in deze wereldwijde strijd is zijn nieuwste boek, Jamie’s Kookrevolutie – écht iedereen kan leren koken in 24 uur. Een revolutionair kookboek met veel fotografie en gevarieerde, toegankelijke en snelle recepten voor iedere dag en voor iedereen!
Jamie Oliver maakt zich al langer zorgen over ons. Hij wil dat we gezonder en gevarieerder gaan eten, in plaats van al die vette snacks en kant-en-klaar maaltijden. Daarom heeft hij het na de Tweede Wereldoorlog in vergetelheid geraakte Ministry of Food nieuw leven ingeblazen. Dit ministerie zorgde er destijds voor dat heel veel mensen na de schaarste tijdens de oorlog weer gezond en voedzaam leerden koken met eenvoudige middelen en basic ingrediënten. Jamie wil dat wij nu hetzelfde gaan doen, want het is helemaal niet moeilijk om iedere dag snel en gemakkelijk iets gezonds op tafel te zetten!
Met zijn nieuwe boek brengt Jamie het Ministry of Food bij de mensen thuis. Het staat boordevol aantrekkelijke, makkelijke recepten die stap-voor-stap en met behulp van duidelijke fotografie worden uitgelegd. Maar misschien wel het belangrijkste van het boek is dit: Jamie vraagt iedereen om ten minste één recept uit ieder hoofdstuk te leren koken, en deze kennis vervolgens over te brengen op iemand anders. Zo spreidt de kookrevolutie zich als een olievlek uit, raken steeds meer mensen enthousiast en eten we binnen een mum van tijd allemaal gezond!
Jamie’s Kookrevolutie is geweldig voor het zelfvertrouwen van onervaren koks, maar ook een rijke bron van informatie voor meer ervaren kookliefhebbers. De recepten zijn uiteraard ‘helemaal Jamie’: smaakvol en origineel als we van hem gewend zijn.
Jamie Oliver maakt zich al langer zorgen over ons. Hij wil dat we gezonder en gevarieerder gaan eten, in plaats van al die vette snacks en kant-en-klaar maaltijden. Daarom heeft hij het na de Tweede Wereldoorlog in vergetelheid geraakte Ministry of Food nieuw leven ingeblazen. Dit ministerie zorgde er destijds voor dat heel veel mensen na de schaarste tijdens de oorlog weer gezond en voedzaam leerden koken met eenvoudige middelen en basic ingrediënten. Jamie wil dat wij nu hetzelfde gaan doen, want het is helemaal niet moeilijk om iedere dag snel en gemakkelijk iets gezonds op tafel te zetten!
Met zijn nieuwe boek brengt Jamie het Ministry of Food bij de mensen thuis. Het staat boordevol aantrekkelijke, makkelijke recepten die stap-voor-stap en met behulp van duidelijke fotografie worden uitgelegd. Maar misschien wel het belangrijkste van het boek is dit: Jamie vraagt iedereen om ten minste één recept uit ieder hoofdstuk te leren koken, en deze kennis vervolgens over te brengen op iemand anders. Zo spreidt de kookrevolutie zich als een olievlek uit, raken steeds meer mensen enthousiast en eten we binnen een mum van tijd allemaal gezond!
Jamie’s Kookrevolutie is geweldig voor het zelfvertrouwen van onervaren koks, maar ook een rijke bron van informatie voor meer ervaren kookliefhebbers. De recepten zijn uiteraard ‘helemaal Jamie’: smaakvol en origineel als we van hem gewend zijn.