Meer dan 6,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Japan, het vegetarische kookboek

Meer dan 250 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten uit de Japanse keuken


Nancy Singleton Hachisu is dé autoriteit op het gebied van de Japanse keuken. Met deze selectie van 250 niet eerder verschenen vegetarische recepten kan iedere thuiskok uit de voeten. Hiermee komen de unieke smaken uit de elegante Japanse keuken nu ook thuis bij iedereen die graag vegetarisch of vegan wil eten. Of gewoon af en toe een avond zonder vlees of vis. De recepten zijn ingedeeld op bereidingswijze: met dressing, gefrituurd, gestoofd, gestoomd, roergebakken, gegrild, ingemaakt of gezoet. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten, cultuur en de tradities van deze unieke keuken.

Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat, van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Japan, het vegetarische kookboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Japan, het vegetarische kookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.