Je mist meer dan je mee maakt

In de observaties van Martin Bril staan veelal dagelijkse gebeurtenissen van gewone mensen centraal. Columns met een herkenbaar, licht melancholisch geluid. Verhalen die een ode aan het leven zijn. Martin Bril overleed in 2009 op 49-jarige leeftijd, maar zijn verhalen blijven. Voor dit luisterboek zijn enkele klassiek geworden columns geselecteerd, als hommage aan de grootste en populairste columnist van zijn generatie. Dit is het eerste luisterboek van Brils werk. Voorgelezen door Jan Meng, een van de populairste stemmen van Nederland. Coverfoto door Roel Wijnants. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Je mist meer dan je mee maakt het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Je mist meer dan je mee maakt