JFK

In JFK Het geheime archief geven Lammert de Bruin en Babs Assink nieuwe inzichten over het moordcomplot rond John F. Kennedy. Waaronder een Nederlandse link.
De Nederlandse journalist Willem Oltmans raakte bevriend met De Mohrenschildt, een Amerikaanse oliebaron van Russische komaf. Deze bekende aan het eind van zijn leven dat hij Lee Harvey Oswald opdracht had gegeven president Kennedy te vermoorden. Sprak deze man de waarheid?
Aan de hand van onderzoek in Amerika, inzage in overheidsdocumenten, dagboeken en ander geheim materiaal van Oltmans, onderzoeken Lammert de Bruin en Babs Assink of er meer achter de moord zat dan in eerste instantie is vastgesteld…
Tot op de dag van vandaag houdt het mysterie de gemoederen bezig. Dit is een diepgravend journalistiek onderzoek naar de meest mysterieuze politieke moord van de 20e eeuw en de cruciale Nederlandse link in het dossier met voor het boek uniek materiaal uit een archief van een privédetective, gesprekken met de minnares van Oswald, en nog levende ooggetuigen…

Toon details

Schrijf een recensie

Is JFK het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op JFK