Jij bent het beste wat jou ooit is overkomen

‘Of ik nu een beroemdheid, een vluchteling, een CEO of een politicus coachte, één concept werd me overduidelijk: je boodschap, welke die ook is, begint in je hoofd. De manier waarop je communiceert met de wereld, begint met hoe je tegen jezelf praat. Daarom heb ik dit boek geschreven. Omdat zoveel van mijn cliënten nu een lichter en stralender leven leiden. Een deel daarvan is te danken aan eenvoudige maar effectieve tips, trucs, hulpmiddelen en technieken waaraan ik in de loop der jaren met ze heb gewerkt. En nu heb ik ze voor jou gebundeld in een alfabet. Lessen, anekdotes, succes stories en opdrachten, die je kunt toepassen in je eigen leven. Opgediend met een flinke dosis New Yorkse humor.’

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Jij bent het beste wat jou ooit is overkomen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Jij bent het beste wat jou ooit is overkomen