Bart de Pooter serveert in zijn restaurant Pastorale de 'culinaire klassiekers van morgen' en werd hiervoor begin 2007 bekroond met een tweede Michelinster. Dit boek bundelt meer dan vijftig toprecepten van de Belgische avant-garde keuken, met veel aandacht voor smaak, textuur en culinaire sensaties. Alle gerechten worden op een kunstzinnige wijze gepresenteerd. De vernieuwende vormgeving van Inge Van Damme bezorgt dit boek internationale klasse. Schitterend in beeld gebracht door Bart Van Leuven
Bart De Pooter serveert in zijn restaurant Pastorale de 'culinaire klassiekers van morgen' en werd hiervoor begin 2007 bekroond met een tweede Michelinster. Dit boek bundelt meer dan vijftig toprecepten van de Belgische avant-garde keuken, met veel aandacht voor smaak, textuur en culinaire sensaties. Alle gerechten worden op een kunstzinnige wijze gepresenteerd. De vernieuwende vormgeving van Inge Van Damme bezorgt dit boek internationale klasse. Schitterend in beeld gebracht door Bart Van Leuven.
Bart De Pooter serveert in zijn restaurant Pastorale de 'culinaire klassiekers van morgen' en werd hiervoor begin 2007 bekroond met een tweede Michelinster. Dit boek bundelt meer dan vijftig toprecepten van de Belgische avant-garde keuken, met veel aandacht voor smaak, textuur en culinaire sensaties. Alle gerechten worden op een kunstzinnige wijze gepresenteerd. De vernieuwende vormgeving van Inge Van Damme bezorgt dit boek internationale klasse. Schitterend in beeld gebracht door Bart Van Leuven.