Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke recepten waarin dit topproduct een hoofdrol speelt.
In Kalverliefde staan tientallen creatieve recepten van koks en topchefs uit zowel bistro’s als klasserestaurants. Klassiekers en originele recepten met de populairste en de meest verrassende stukjes vlees van het kalf.
De heerlijke gerechten worden gecombineerd met boeiende informatie. Hoe bewaar je kalfsvlees? Zijn er bijzondere soorten kalfsvlees? Hoe maak je het klaar? Welke wijn past bij welke bereiding? Kalverliefde is een boek waarmee je meteen in je keuken aan de slag kunt.
Kalfsvlees met passie en liefde bereid, des te lekkerder op je bord… In HORECA MAGAZINE werd eerder de basis voor deze bijzondere ‘kalverliefde’ gelegd.
In Kalverliefde staan tientallen creatieve recepten van koks en topchefs uit zowel bistro’s als klasserestaurants. Klassiekers en originele recepten met de populairste en de meest verrassende stukjes vlees van het kalf.
De heerlijke gerechten worden gecombineerd met boeiende informatie. Hoe bewaar je kalfsvlees? Zijn er bijzondere soorten kalfsvlees? Hoe maak je het klaar? Welke wijn past bij welke bereiding? Kalverliefde is een boek waarmee je meteen in je keuken aan de slag kunt.
Kalfsvlees met passie en liefde bereid, des te lekkerder op je bord… In HORECA MAGAZINE werd eerder de basis voor deze bijzondere ‘kalverliefde’ gelegd.