Kampioen Wilskracht

Over de sympathieke Doorzetter uit Denekamp die Olympisch kampioen en wereldkampioen werd, die de Ronde van Vlaanderen, de Ronde van Lombardije, de iconische editie van Parijs-Roubaix in 1983 en Milaan-Sanremo won, die twee keer in de Tour de etappe naar l’Alpe d’Huez op zijn naam schreef en die twee keer als tweede eindigde in de Ronde van Frankrijk.

‘Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht’ is het ultieme salontafelboek over doorzetter Hennie Kuiper. Het boekt telt 432 bladzijden, die voor driekwart zijn gevuld met meer dan 400 foto’s. Dankzij de welwillende medewerking van Nederlandse topfotografen als Cor Vos, Tonny Strouken, Berry Stokvis en Hans Heus presenteert ‘Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht’ een groot aantal schitterende en vaak niet eerder gepubliceerde foto’s uit de omvangrijke carrière van Hennie Kuiper. Met voorwoord van Eddy Merckx.

Het boek is in een rijk geïllustreerde editie te bestellen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Kampioen Wilskracht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Kampioen Wilskracht