Meer dan 6,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Keltisch zeezout

Ga op avontuur in je eigen keuken met het meest zuiverste zout ter
wereld: Keltisch zeezout!
Ontdek wat een vleugje van dit 'grijze goud' met talloze gerechten en
baksels kan doen!
Met maar liefst 35 recepten bevat dit receptenboek over Keltisch
zeezout voor iedereen wel een favoriet en is er voor iedere dag wel
weer wat nieuws te kiezen.
Ervaar het zelf ... van koekjes tot taart en van cake tot smoothies ...
Keltisch zeezout maakt ze nog bijzonderder dan dat ze al waren!
Maar ook in complete maaltijden als ovenschotels, maaltijdsoepen en
zelfs pizza maakt Keltisch zeezout het helemaal af! En wat dacht je
van de onweerstaanbare pure chocolade mét salted karamel!
In dit boek wordt niet gewerkt met geraffineerde suikers en
kunstmatige E-nummers. Daarnaast zijn de recepten bijna allemaal
glutenvrij en lactosevrij en wordt er uitsluitend gekookt en gebakken
met verse, biologische en natuurlijke ingrediënten. Alleen zo komt het
natuurlijke en onbewerkte Keltisch zeezout perfect tot zijn recht!
Over de auteur
Monique van der Vloed (1969) is inmiddels ruim twaalf jaar actief als
voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en voedingscoach.
Monique verzorgt met regelmaat artikelen en werkt daarnaast mee aan
diverse boeken over voeding, waarbij ze soms als gastschrijfster bij
andere bekende auteurs optreed. Sinds enkele jaren is ze een geheel
nieuwe weg ingeslagen en is (kook)boeken over goede voeding en
gezondheid gaan schrijven. Dit heeft geresulteerd in de
kookboeken 'Natuurlijk lekker bakken' en 'Natuurlijk lekker
basiskookboek'.
Kort samengevat houdt Monique zich met name bezig met gezonde en
verantwoorde voeding. Haar recepten zijn dan ook vrij van
geraffineerde suikers en witmeelproducten en bevatten geen
schadelijke toevoegingen. Of zoals haar motto luidt: 'Meukvrij
met Monique!'
Toon details

Schrijf een recensie

Is Keltisch zeezout het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Aan het lot kun je niet ontsnappen ... of wel?

Intermezzo is een prachtige roman over broers en geliefden, van dé literaire stem uit Ierland.

Door de late middeleeuwen letterlijk aan te raken blaast Van Loo ons verre verleden meer dan ooit nieuw leven in.

Een ode aan de Hollandse keuken en de smaak van thuis.

Meer dan 200 recepten voor de kerstdagen.

Superdikke editie met 3D-beeld, geuren en vele andere extra's!

Het leukste cadeau voor iedereen: lol verzekerd!

Toine Heijmans neemt zijn lezers mee naar de uiterwaarden, de laatste Nederlandse wildernis.

Een roman over iemand die floreert als onderzoeker, maar zich het comfortabelst voelt als ze zelf in de schaduw blijft

In Lijtje deelt Harmen van Straaten ontroerende, grappige en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder.

De schitterende beelden en poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen het meisje en de drie dieren.

Een magisch coming-of-age-verhaal over een jongen die zijn eerste weekend zonder zijn ouders doorbrengt. . . en een leeuw die op hem komt passen.

Een thriller over verloren zielen, familiebanden en dodelijke loyaliteit.

Deze nieuwe fase kan er een zijn van vreugde, vervulling en verdieping.

De Gouden Griffel-winnaar in een luxe uitgave!

De auteur van Het meisje in de trein is terug! Ligt de waarheid op het eiland begraven?

Kenia, 1926. De jonge Ivy staat voor grote uitdagingen. Ondertussen is Ranjana, een jonge Indiase vrouw, op de vlucht.

Een nieuwe, inclusieve geschiedenis van het vroegst bewoonde continent van de wereld.

Een prachtig overzicht van de liefdespoëzie, van de vroege middeleeuwen tot nu

Hoe kunnen we ons een weg banen door dit alles?

Drie jaar geleden overleed haar beste vriendin, en sindsdien staat Erins leven stil.

Kenia, 1910. Als de jonge Ivory meereist met haar vader op safari, wordt ze onmiddellijk verliefd op het land en de natuur

Reageren op Keltisch zeezout

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.