wereld: Keltisch zeezout!
Ontdek wat een vleugje van dit 'grijze goud' met talloze gerechten en
baksels kan doen!
Met maar liefst 35 recepten bevat dit receptenboek over Keltisch
zeezout voor iedereen wel een favoriet en is er voor iedere dag wel
weer wat nieuws te kiezen.
Ervaar het zelf ... van koekjes tot taart en van cake tot smoothies ...
Keltisch zeezout maakt ze nog bijzonderder dan dat ze al waren!
Maar ook in complete maaltijden als ovenschotels, maaltijdsoepen en
zelfs pizza maakt Keltisch zeezout het helemaal af! En wat dacht je
van de onweerstaanbare pure chocolade mét salted karamel!
In dit boek wordt niet gewerkt met geraffineerde suikers en
kunstmatige E-nummers. Daarnaast zijn de recepten bijna allemaal
glutenvrij en lactosevrij en wordt er uitsluitend gekookt en gebakken
met verse, biologische en natuurlijke ingrediënten. Alleen zo komt het
natuurlijke en onbewerkte Keltisch zeezout perfect tot zijn recht!
Over de auteur
Monique van der Vloed (1969) is inmiddels ruim twaalf jaar actief als
voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en voedingscoach.
Monique verzorgt met regelmaat artikelen en werkt daarnaast mee aan
diverse boeken over voeding, waarbij ze soms als gastschrijfster bij
andere bekende auteurs optreed. Sinds enkele jaren is ze een geheel
nieuwe weg ingeslagen en is (kook)boeken over goede voeding en
gezondheid gaan schrijven. Dit heeft geresulteerd in de
kookboeken 'Natuurlijk lekker bakken' en 'Natuurlijk lekker
basiskookboek'.
Kort samengevat houdt Monique zich met name bezig met gezonde en
verantwoorde voeding. Haar recepten zijn dan ook vrij van
geraffineerde suikers en witmeelproducten en bevatten geen
schadelijke toevoegingen. Of zoals haar motto luidt: 'Meukvrij
met Monique!'