Kleine hartjes en grote gevoelens

Ook kinderen hebben vaak kriebels in je buik. Als ze hun eigen lichaam leren kennen, als ze voor het eerst verliefd worden, of als ze intimiteit en seksualiteit ontdekken. Dat is heel natuurlijk.

Kriebels in je buik maakt thema’s zoals het eigen lichaam, voortplanting, weerbaarheid en zelfvertrouwen, emoties, familie en relaties bespreekbaar met op maat gemaakte boeken. Kinderen groeien op, en Kriebels in je buik groeit met hen mee. Wat een fijn gevoel.

Waarom heb ik zoveel gevoelens? Is dat normaal? En wat moet ik ermee dóén? Van dagelijkse emoties zoals blij en verdrietig tot overweldigende gevoelens zoals verliefd en jaloers … dit boek legt ze allemaal uit.

Een helder, grappig en leerrijk boek over … gevoelens! Voor kinderen vanaf 5 jaar.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Kleine hartjes en grote gevoelens het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Kleine hartjes en grote gevoelens