Meer dan 6,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Koken met Carluccio: Groenten en salades

* Acht prachtig geïllustreerde en praktische Italiaanse kookboekjes
*
Leer de rijke en zuivere smaak van eerlijke streekproducten onderscheiden
*
Een must voor alle Carluccio-fans, italofielen en lekkerbekken
In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten.
Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Koken met Carluccio: Groenten en salades het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Als Hyoyoung wordt gevraagd in een brievenwinkel in Seoul te komen werken, realiseert ze zich al snel hoe helend een brief kan zijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Koken met Carluccio: Groenten en salades

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.