Kopenhagen Food is méér dan alleen een kookboek!
Kopenhagen Food toont de veelzijdigheid van de eetcultuur van Kopenhagen. De bakkers, markten, café's en bars, de wereldberoemde restaurants, de tradities en de lokale geheimen: Kopenhagen heeft enorm veel te bieden op culinair gebied. Een culi-hotspot, onder andere door de aanwezigheid van noma. Vrijwel alle voormalige chef-koks van dit veelvuldig door Michelin bekroonde toprestaurant hebben nu een eigen zaak. Er zijn foodhallen en meerdere foodtruckterreinen. Eten is heel belangrijk in Kopenhagen en de stad biedt voor ieder wat wils. Chef-kok Trine Hahnemann heeft 70 overheerlijke recepten verzameld. Zowel Deense klassiekers als moderne Nordic Cuisine: van gebak tot salades en van vis tot sandwiches. Daarnaast biedt dit boek volop reisinfo, interessante culi-adresjes en restaurants, verdeeld over de verschillende beroemde wijken van trendy Kopenhagen. Toegankelijk en uiterst aantrekkelijk, met prachtige fotografie die je onmiddellijk naar een stedentrip in deze veelzijdige stad doet verlangen.
Chef-kok en foodwriter Trine Hahnemann woont al veertig jaar in hartje Kopenhagen. Ze is restauranteigenaar van Hahnemanns Køkken. Hahnemann heeft een goede neus voor de laatste trends én voor traditie, en kent alle adressen. Ze is hartstochtelijk ambassadeur van de Scandinavische keuken en eetcultuur. Haar recepten kenmerken zich doordat ze duurzaam zijn, seizoensgericht en altijd met liefde bereid. Trine heeft zestien kookboeken op haar naam staan.