Koud bloed 7

Inhoud nummer 7 COVERVERHAAL Paul Vugts De jacht op Dino Soerel Leo Blokhuis MISDAAD IN DE MUZIEK John Wayne Gacy jr. John Schoorl GEDICHT Winterwind Abraham Lincoln Een opmerkelijk geval van arrestatie wegens moord Peter J. van Koppen Waarom ik jou wil laten bekennen Marcella van der Weg ‘Onschuldig veroordeeld’ Jan-Dirk Barreveld STRIP Eugène Meike Wittermans Rozen voor de Wittenbergs Bart Middelburg IN MEMORIAM Bram Zeegers Dominique Elshout Berry zit nog steeds binnen Ewoud Sanders BARGOENS Bijlmerbajes Gerard Trentelman ‘Toen ik nog lééfde...’ Jos Breukers HET VOORWERP Politiepantser Simon Vuyk De zomermoord in de Zomerstraat Joop van Riessen PLAATS DELICT Crash Turkish Airlines Rob van Scheers DE MISDAADFILM L.A. Noir Medewerkers

Toon details

Schrijf een recensie

Is Koud bloed 7 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.

Reageren op Koud bloed 7