Laat maar los

Je kunt verdwalen in je eigen mind. Dan zie je beren op de weg en weet je even niet meer hoe geweldig je eigenlijk bent.

Dit kan je veranderen hoor, want als je bewuster wordt, dan ervaar je vanzelf meer geluk. Dan ben je blij met jezelf en huppel je door je leven in plaats van dat je je er met je hielen in het zand doorheen sleept. In dit boek maak ik je met humor en leuke voorbeelden bewust van jouw power.

Het schudt je wakker.

Tegelijkertijd reis je met mij mee naar Ibiza, waar ik de laatste jaren veelvuldig gebivakkeerd heb. Het is een eiland waar vrijheid de norm is. Ik neem je mee naar die vrijheid en schrijf in 44 korte verhaaltjes over alle mooie plekjes en gekke ervaringen die ik daar beleefd heb. Of je nu een Ibiza lover bent of niet… dit boek is een must als je verlangt naar meer geluk.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Laat maar los het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Laat maar los