Meer dan 70 recepten van toen en nu: Lekker Hollands van Rudolph van Veen is een ode aan de Nederlandse keuken. Want Japans, Thais of Italiaans, het is allemaal even heerlijk maar soms vergeten we hoe lekker onze eigen Hollandse keuken is! Van recepten voor boterkoek tot rode kool met appeltjes, Limburgs zuurvlees tot aan zelfgemaakte kibbeling: dit zijn de toppers die we vroeger aten, dit is de smaak van thuis.
<ul><li>Het nieuwste boek van Hollande Meester Rudolph van Veen</li>
<li>Met soepen & voorgerechten
<li>van groente tot vis en vlees
<li>heerlijke snacks & toetjes
<li>en heerlijke baksels van de Meester Patissier </li></ul><p>
<ul><li>Het nieuwste boek van Hollande Meester Rudolph van Veen</li>
<li>Met soepen & voorgerechten
<li>van groente tot vis en vlees
<li>heerlijke snacks & toetjes
<li>en heerlijke baksels van de Meester Patissier </li></ul><p>