Liefde in de Provence

Als Laura de geur van lavendel inademt en de zon op haar gezicht voelt, weet ze dat ze de juiste beslissing heeft genomen. Een verblijf in de riante villa van haar vrienden in Zuid-Frankrijk is net wat ze nodig heeft na een teleurstelling in de liefde. De kennismaking met de adembenemende Raoul Laroche past helemaal in het plaatje. Of laat ze zich te veel meeslepen door al die Franse charme?

Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Liefde in de Provence het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Liefde in de Provence