Loepzuiver

In Loepzuiver zijn zes meesterlijke verhalen van de ‘Queen of Crime’ Karin Slaughter voor het eerst gebundeld. In Kwijt hoort Will Trent op de toiletten van Atlanta International Airport een kinderstem fluisteren: 'Ik wil naar huis.' Maar hij kan het kind nergens vinden... In Onmisbare vrouwen was ze veertien toen ze haar moeder zag sterven. Haar vader besluit dat zij nu de vrouw des huizes moet zijn, maar ze heeft een verrassing voor hem... In Onbegrepen gaat Martin, een stille man die in zijn vrije tijd veel thrillers leest, op onderzoek uit nadat zijn collega wordt vermoord... In De zegen van het gebroken zijn houdt Mary Lou Dixon toezicht op de reparatie van het kruis in haar kerk, als er iets vreselijks gebeurt... In Ongezien heeft June Conner voor ze sterft nog één dag om de confrontatie aan te gaan met haar verleden... En in Blond haar, blauwe ogen is Julia, eerstejaars journalistiek, vastbesloten erachter te komen wat er is gebeurd met twee verdwenen studentes...

Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Loepzuiver het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Loepzuiver