Met 101 recepten, variërend van een hartige ribolita
in de koude wintermaanden of een verkoelende
komkommersoep op een warme zomerdag, volgt
Maaltijdsoep de seizoenen. Langzaam of snel, voor
jezelf of voor een grotere groep, voor elk seizoen en
elke gelegenheid.
Vier de lente met frisse soepen en delicate smaken
zoals waterkers-stiltonsoep; maak voor een groep een
zomerse Italiaanse vissoep of een tuinbonensoep met
pancetta & munt. Omarm de herfst en bereid knolselderijsoep
met hazelnoot & salie of kook voor je
tafelgenoten een prei-aardappelsoep met roggecroutonkruimels
op een winterse dag.
Met Maaltijdsoep kook je met betaalbare seizoensproducten
en krijg je bonusrecepten voor toppings,
geurige oliën, brood, basisbouillons en meer. Bovendien
krijg je waar mogelijk de vegan variant en
bewaartips mee. Met Maaltijdsoep kook je niet alleen
duurzaam maar eet je elke dag gevarieerd.