Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane

Mack Dime is een kruising tussen James Bond en 50 cent. De eerste Nederlandse actieboeken serie. In het eerste deel wordt Mack in de val gelokt door zijn oud protegé waardoor zijn reputatie wordt beschadigd, niet iets wat hij goed kan gebruiken in zijn functie als eigenaar van het grootste beveiligingsbedrijf van Europa. Hij wordt vals beschuldigd en ontsnapt aan de politie. Op de vlucht probeert hij zijn onschuld te bewijzen terwijl hij achterna wordt gezeten door de politie en een hele batterij huurlingen. Zijn kantoor wordt bezet en de media berichten dagelijks over Nederlands meest gehate BN-er. Nog niet eerder zat Mack zo diep in de shit. Hij kan alleen maar terug naar zijn oude buurt, de Amsterdamse Bijlmer. Daar vraagt hij zijn oude gangstervrienden om hulp en gaat hij in de aanval. Mack Dime, het verraad van Lady Charlamene leest als een actiefilm met veel humor. Mack Dime is een personage om te haten en om van te houden.

Toon details

Recensies (13)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane