Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki Geunes
Op 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tweesterrenrestaurant. Gesprekken met architect, burgemeester, schepen van cultuur en museumdirecteur schetsen het belang van het MAS voor Antwerpen en zijn omgeving. Verder komt de transformatie van restaurant 't Zilte van Mol naar MAS uitgebreid aan bod en wordt de historische betekenis van deze uitzonderlijke locatie toegelicht. Fotograaf Bart Van Leuven zorgt zowel voor panoramische beelden van het MAS en omgeving, als haarscherpe opnames van 24 nieuwe culinaire creaties van Viki Geunes.
Op 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tweesterrenrestaurant. Gesprekken met architect, burgemeester, schepen van cultuur en museumdirecteur schetsen het belang van het MAS voor Antwerpen en zijn omgeving. Verder komt de transformatie van restaurant 't Zilte van Mol naar MAS uitgebreid aan bod en wordt de historische betekenis van deze uitzonderlijke locatie toegelicht. Fotograaf Bart Van Leuven zorgt zowel voor panoramische beelden van het MAS en omgeving, als haarscherpe opnames van 24 nieuwe culinaire creaties van Viki Geunes.