Wanneer je denkt aan Jeroen Meus, dan denk je automatisch aan zijn eigentijdse bereidingen van klassieke gerechten. Zijn gerechten maken intussen deel uit van ons culinair erfgoed.
In Dagelijkse Kost - Mijn 200 klassiekers bundelt onze allersympathiekste chef zijn 200 persoonlijke toppers: het zijn stuk voor stuk échte klassiekers, waarvan het recept in geen enkele keuken mag ontbreken. Balletjes in tomatensaus, chili con carne, een smeuïge moelleux van chocolade (die altijd lukt!): met Jeroens duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen maak je in een mum van tijd de lekkerste gerechten klaar. En heb je nog maar weinig ervaring in de keuken? Geen nood, met het uitgebreide overzicht van de basisbereidingen en -technieken ben je weer helemaal bij en kan je meteen met het grotere werk beginnen.
Kortom, deze unieke kookbijbel is het neusje van de zalm - of was het nu de kers op de taart? - van Jeroens klassiekers. Makkelijke bereidingen, eerlijke producten, fantastische smaken - wedden dat de borden leeg zullen raken?