Mijn kleine grote wereld

Een prentenboek vol met vrolijke kijkplaten voor peuters en kleuters. De platen gaan over herkenbare situaties over de wereld om hen heen. Heerlijk spelen op de boerderij, lekker ravotten in de sneeuw, gezellig spelletjes doen met opa en oma. Met behulp van de kleine tekeningen onderaan kunnen kinderen hun woordenschat vergroten. De vragen bij iedere plaat maken het samen bekijken van deze platen tot een leuke belevenis.

Sanne Miltenburg (1982) is een jonge, enthousiaste Illustratrice. Ze levert regelmatig een kleurrijke bijdrage aan Kits! en andere tijdschriften voor kinderen. Ze heeft al diverse prentenboeken op haar naam staan.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Mijn kleine grote wereld het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Mijn kleine grote wereld