In deze bijzondere gedichtenbundel heb ik twee van mijn grootste passies kunnen combineren. Namelijk het schrijven van gedichten en mijn passie voor de Tarot. Deze kaarten met hun diepe spirituele en mystieke betekenis zijn sinds vele jaren een bron van inspiratie en van leiding in mijn leven.
Het combineren van deze passies heeft geresulteerd in 78 prachtige spirituele gedichten.
Als voornaamste inspiratiebron heb ik gebruik gemaakt van het Rider Waite Tarotdeck met de prachtige illustraties van Pamela Colman Smith.
De gedichten zijn echter voornamelijk ontstaan vanuit het gevoel dat ik bij de kaarten kreeg na uitvoerig bestuderen, doorvoelen en bemediteren.