Zina Abboud vluchtte vier jaar geleden uit Aleppo. Nu laat ze Nederland kennismaken met de rijke smaken van het Midden-Oosten.
Baba ganoush, hummus, falafel, kebab, tabouleh, stoofschotels en tajines:? laat je betoveren door de schat aan?geuren, kleuren en smaken. Exotische kruidenmengsels gecombineerd met maar een paar ingrediƫnten - dat is de Midden-Oosterse keuken.
In Mijn Syrische keuken deelt Zina haar favoriete recepten. Traditioneel, maar met een eigentijdse twist. Maak kennis met haar stad Aleppo, de plek waar zij voor de oorlog zo gelukkig was. Haal de gastvrijheid van Syriƫrs bij jou in huis.
Baba ganoush, hummus, falafel, kebab, tabouleh, stoofschotels en tajines:? laat je betoveren door de schat aan?geuren, kleuren en smaken. Exotische kruidenmengsels gecombineerd met maar een paar ingrediƫnten - dat is de Midden-Oosterse keuken.
In Mijn Syrische keuken deelt Zina haar favoriete recepten. Traditioneel, maar met een eigentijdse twist. Maak kennis met haar stad Aleppo, de plek waar zij voor de oorlog zo gelukkig was. Haal de gastvrijheid van Syriƫrs bij jou in huis.