Een uitgebreide inleiding waarin alles staat over voorbereiding en kooktechnieken - van perfecte chips en een luchtige puree tot aardappelwaaiers. U krijgt tevens goede adviezen over het bewaren van aardappelen en over het kiezen en gebruiken van het juiste keukengerei.
In meer dan 150 heerlijke recepten wordt de veelzijdigheid van de aardappel duidelijk in gerechten die soms traditioneel, dan weer verrassend zijn - serveer de beste vispastei aller tijden of knapperige hahs browns; geef als
voorgerecht een pikante aardappelsoep met kool en chorizo; of probeer de heerlijke aardappelfrittata met chilipepers
of een puntje kleurig aardappel-cranberrybrood
In meer dan 150 heerlijke recepten wordt de veelzijdigheid van de aardappel duidelijk in gerechten die soms traditioneel, dan weer verrassend zijn - serveer de beste vispastei aller tijden of knapperige hahs browns; geef als
voorgerecht een pikante aardappelsoep met kool en chorizo; of probeer de heerlijke aardappelfrittata met chilipepers
of een puntje kleurig aardappel-cranberrybrood