De Australische foodstyliste Donna Hay heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met haar heldere, frisse kookboeken. Ze heeft een unieke stijl van koken en presenteren met een voorliefde voor verse, pure smaken en sterke kleuren.
In Modern Classics concentreert Donna Hay zich op klassieke gerechten en geeft daar haar eigen, frisse interpretatie aan. Ze giet klassieke gerechten – van bouillabaisse en Franse uiensoep tot caesar salad en paella – in een nieuw, modern jasje.
Naast heerlijke recepten bevat het boek ook duidelijke stapsgewijze aanwijzingen om basisingrediënten en -gerechten te maken zoals mayonaise en risotto.
In Modern Classics weet Donna Hay op een stijlvolle maar eenvoudige manier opnieuw bij velen zin in koken op te wekken!
In Modern Classics concentreert Donna Hay zich op klassieke gerechten en geeft daar haar eigen, frisse interpretatie aan. Ze giet klassieke gerechten – van bouillabaisse en Franse uiensoep tot caesar salad en paella – in een nieuw, modern jasje.
Naast heerlijke recepten bevat het boek ook duidelijke stapsgewijze aanwijzingen om basisingrediënten en -gerechten te maken zoals mayonaise en risotto.
In Modern Classics weet Donna Hay op een stijlvolle maar eenvoudige manier opnieuw bij velen zin in koken op te wekken!