Lekker en gezond genieten van internationale bak-klassiekers
Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha van der Stelt deelt in Natascha bakt ruim 50 recepten voor iedereen die gezond wil genieten.
Koekjes, cake, taart en ander groot en klein gebak, allemaal zonder suiker, honing, stroop of suikervervangers. In plaats daarvan worden ze op smaak gebracht met fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn.
Natascha bakt bevat recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak zoals stroopwafel, poffer, gevulde koek en ontbijtkoek als voor internationale klassiekers zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.
In de pers:
‘Natascha heeft met Bakken met haver een fraai en persoonlijk bakboek geschreven, dat voorziet in een behoefte. Dit is bakken 2.0.‘ – Joke Boon
‘Natascha’s recepten zijn voor mij een inspiratie.’ – Danny Jansen
‘In Bakken met haver laat zij zien dat je heel lekker suiker- en tarwevrij kunt bakken. Van appeltaart tot kruidkoek en van pannenkoeken tot pizza.‘ – Rutger van den Broek