Niemand zoals jij

Culinair redactrice Lisa is de hoofdpersoon in ‘Niemand zoals jij’ van Kyra Rutgers. Ze woont samen met James, maar hun relatie is niet meer wat die geweest is. Lisa blijft het slechtnieuwsgesprek maar uitstellen, totdat ze op een avond het tv-programma ‘Een nacht met mijn ex’ kijkt. Ze denkt meteen terug aan haar jeugdliefde Sven en ontdekt dat hij naar Cyprus is verhuisd. Ze krijgen weer contact met elkaar en als Lisa eindelijk haar relatie met James heeft verbroken, gaat ze Sven opzoeken. Maar is nog wel zo leuk als ze zich had voorgesteld? En is er nieuw leven te blazen in oude liefde? ‘Niemand zoals jij’ van Kyra Rutgers is het derde deel van de Flamingo-serie. Eerder verschenen in de reeks ‘Hij is van mij!’ en ‘Ik wil je niet kwijt!’.

Toon details

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Niemand zoals jij het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Niemand zoals jij