Aardbeien uit Hoogstraten smaken lekker zoet en maken van elk dessert een feest.
In dit boek presenteert Roger van Damme 40 kleurrijke recepten met aardbeien.
Eenvoudige desserts, zoals een milkshake, een smoothie of een soep met aardbeien, maar ook een verrassende carpaccio, een pizza en zelfs gehaktbrood met aardbeien. Allemaal gerechtjes die weinig keukenkennis vragen en snel klaar zijn. Natuurlijk komen er ook enkele verrassende en meesterlijke aardbeiendesserts aan bod, zoals we van Roger gewend zijn.
Zo meteen kom je ook alles te weten over aardbeien.
Over hun verrassende geschiedenis. Hoe ze in Hoogstraten groeien en gekweekt worden. Waar je op moet letten als je ze koopt en bewaart. Met welke ingrediënten je ze kunt combineren. Wat de favoriete bereidingen zijn in andere Europese landen.
Met bovendien tal van keukentips en wetenswaardigheden.
Elke aardbeienliefhebber zou dit boek in huis moeten hebben.