Bij La Botte houden we allemaal zielsveel van Itali?. Is het geen prachtig land? De landschappen en kunstschatten kunnen we niet naar Belgi? halen. De echte Italiaanse keuken wel. Haar magie? Met drie, vier simpele ingredi?nten cre?er je al een rijk bord. Maar de formule werkt alleen met de beste producten. Op njam! heb ik voor jullie de specialiteiten van twintig Italiaanse regio's klaargemaakt. Maar de reis van Njamma Mia! is nog niet afgelopen! Ik nodig jullie opnieuw uit in het mooiste land ter wereld. We vertrekken in Sicili?, waar mijn familie vandaan komt, en we eindigen aan de voet van de Alpen. Mijn broer Gaspare reist mee en kiest in elke streek zijn favoriete wijn. In dit boek ontdek je veertig authentieke recepten uit de twintig regio's. Hoe bereid je ossobuco, pesto, spaghetti carbonara of Siciliaanse zwaardvis? De basisrecepten zijn stap voor stap uitgelegd en voor elke regio komen ook de streekproducten en de tradities aan bod. Maak een feestmaal voor de kerstdagen zoals een mamma uit Milaan. Tover een snelle, maar heerlijke verse pasta op je bord zoals een gehaaste Romein. Kook met hart en ziel, zoals een echte Italiaan!