Ode

Aubergine roept heftige emoties op, zowel bij lovers als bij haters. Met Ode wil Jigal beide kampen bedienen, want van aubergine houden is geen kwestie van smaak, maar van ervaring.

Top-chefs, bourgondiërs en foodies weten allang hoe eindeloos veelzijdig aubergine is en volgens culinaire trendwatchers valt in 2025 het kwartje bij het grote publiek. Geen al te gewaagde voorspelling, want met de komst van Ode gaan zelfs de hardvochtigste haters overstag. Geïnspireerd door aubergineminnende keukens als die van Italië, Japan, India en natuurlijk het Midden-Oosten trakteert Jigal ons op meer dan zeventig recepten om van te watertanden. Nu eens verrassend, dan weer vertrouwd – maar altijd toegan - kelijk en bomvol smaak.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Ode het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Ode