Gezondheid en voeding hangen sterk met elkaar samen. Eten en drinken volgens de natuur haalt het beste in jezelf naar boven. Hoe kunnen we het roer omgooien en ons lichaam pure voeding geven? Welke voedingsmiddelen kun je beter vermijden, waarom en waar vervang je deze door?
Dit boek maakt ieder dieet overbodig. Door natuurlijke voeding kun je slank worden en blijven, zelfs op feest- en verjaardagen. OERfastfood is nooit eerder in een kookboek vertoond. Het laat zien dat gezondheid en genieten goed samengaan.
Door oervoeding word je zonder al te veel moeite slanker, energieker én gezonder. Dit is het geheim van OERsterk koken! Ontdek het zelf en geniet van een smaakvolle ontdekkingstocht.
Over de auteurs:
Jolanda Dorenbos (1969) merkte als diëtist dat er een 'missing link' was omtrent het verkrijgen en behouden van de vitaliteit. In de orthomoleculaire geneeskunde en de klinische PNI heeft ze deze antwoorden gevonden. In haar praktijk draagt ze dit via lezingen, kookworkshops en cursussen over.
Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, wat hij uitwerkte in de bestseller OERsterk. In zijn praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen.