Onvermijdelijke passie

Het Reynaud-imperium
De Reynaud-broers gaan altijd voor de winst!

Deel 4 In hun jeugd werd hun prille verliefdheid ruw verstoord door een ruzie tussen hun families. Hun weerzien, jaren later, leidde tot een knallende ruzie - maar ook tot een onverwachte nacht vol passie. En nu staat Tatiana Doucet weer voor Jean-Pierre Reynauds neus. Wat ze hem vertelt, zet zijn leven op zijn kop: hij heeft een zoontje! Er zit maar één ding op: ze moeten trouwen. Aan de aantrekkingskracht tussen hen zal het niet liggen, die is duidelijk aanwezig. Maar hun ruzie is allesbehalve bijgelegd!

Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Onvermijdelijke passie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Onvermijdelijke passie