Oog om oog, tand om tand

Louise is een denker. Ze weet niet waar ze naartoe wil met haar leven en trekt de wijde wereld in. Maar hoe langer haar bezinningstocht duurt, hoe groter de afstand wordt met alles en iedereen. Tot ze Jess ontmoet. Met haar belandt Louise in een verbijsterend avontuur waarin ze een stem geeft aan wie die niet heeft.

Harry en zijn oudere broer Tom kennen een hartverscheurende start in het leven. Maar dankzij hun liefdevolle oma hebben ze daar zelf nooit iets van gemerkt. Tot de duisternis hun bestaan weer inhaalt en Harry op zijn dertiende geconfronteerd wordt met alle miserie die zijn ouders met zich meebrengen: drank, drugs en een bloedhekel aan verantwoordelijkheden. Zijn leven verandert in een dramatische draaikolk die iedereen meesleurt. Hoe kan hij vermijden om ook meegezogen te worden?

De leefwereld van Louise en die van Harry lijken mijlenver uit elkaar te liggen. Het is onwaarschijnlijk dat hun paden ooit zouden kruisen. En toch ... Niets gebeurt toevallig.

Dit verhaal kaart problematische kwesties uit onze samenleving vlijmscherp aan en zet aan tot (zelf)reflectie en meer bewustzijn. Hoe goed ken je jezelf? Stel je je wel eens vragen bij jouw keuzes en het leven dat je leidt? Hoe goed ken je iemand anders? Weet je wat er werkelijk omgaat in de mensen die je liefhebt? Iedereen worstelt met iets, maak je hun strijd makkelijker of moeilijker?

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Oog om oog, tand om tand het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Oog om oog, tand om tand